PDA

View Full Version : Business interiors?



carb0n
20-01-2013, 01:22 AM
Today i visited my biz, and i see this:

http://puu.sh/1PUpC

I thought it must have been me, so i reloged and visited drogadazo's biz and the same thing happened:

http://puu.sh/1PUpe

So, whats going on? Is it just me bugged, or have the interiors been changed?

Pedro_Oliveira
20-01-2013, 01:26 AM
DaFuq? hold on a minute, the biz is bigger or smth? O-o

carb0n
20-01-2013, 01:31 AM
DaFuq? hold on a minute, the biz is bigger or smth? O-o
nope, just all of the food rows are missing.

[BN]ElFreaK
20-01-2013, 01:35 AM
http://puu.sh/1PUMQ

seems like it's just you, i visited two bizs and both of them still have the food rows.

[GIO]Rozzi
20-01-2013, 01:50 AM
haker chiting

Mitch
20-01-2013, 02:52 AM
lol @ droga

AChr1s
20-01-2013, 04:36 AM
It's a common SA-MP Bug, just keep relogin , and will be fixed. It's like when the house stuff doesn't streams.

JaGareN
20-01-2013, 05:32 AM
This has happened to me like 2 times before. A relog fixes it.

redneckvideogamer
20-01-2013, 06:07 AM
I've seen house furniture not appear, but never this. Interesting. Looks like something added too. What's that divider-wall thing on the left in your second pic?

Source
20-01-2013, 06:11 AM
Has happened to me before too, a relog or 2 helped fix it.

Zloy
20-01-2013, 07:46 AM
It's a common samp Bug, just keep relogin

=DCM=Migis
20-01-2013, 05:26 PM
That happends once on me tooo ;P one guy thinks i hack :P

Slizer
20-01-2013, 05:48 PM
And remember, if you see turtles humping each other in your biz: YOU'RE SCREWED.

Luka_Bivio
21-01-2013, 04:27 PM
shit, u got robbed hard :)

Leatherface
21-01-2013, 10:12 PM
It's a common samp Bug, just keep relogin

Lol u cant evem speak english^^ U just copied that from other guys who write in this thread.

But really it's common SA-MP bug. I've seen it happening in other servers too.