PDA

View Full Version : Furniture etc does not load in interiors



vegal
11-11-2012, 03:47 PM
This has been happening to me for a long time now and it is getting annoying. Objects in the house such as beds, tv etc do not spawn.

Is it me or is it the same with everyone?

Slizer
11-11-2012, 03:55 PM
I've seen that happen many times. Not sure why, only that I wasn't alone to experience it.

Robby
11-11-2012, 04:09 PM
Relog and it appears back mostly.The not showing up furniture happens with me too,

GvR
11-11-2012, 04:17 PM
It happens to us all, relog it and it will be fine.
I remember, long ago i was selling my redsands house, buyer said, your house does not have furniture so iam not buying :)

Slizer
11-11-2012, 04:29 PM
i remember, long ago i was selling my redsands house, seller said, your house does not have furniture so iam not buying :)

lol .

Zigg
11-11-2012, 04:47 PM
It happens to me randomly from time to time. Never understood why.

Crazy_Nick
11-11-2012, 05:21 PM
this bug happened when 0.3d came out and hes been here ever since

redneckvideogamer
11-11-2012, 07:29 PM
I don't know if there is a connection or not, but when I played on my old laptop, I saw this quite often, but since I've gotten a new one, I haven't seen it.

Mitch
11-11-2012, 08:00 PM
yeah this happens quite a bit. curious to know why.

Breeze
11-11-2012, 10:41 PM
I get this a bit. Not really fixable. As stated above /relog.avi

Potassium
12-11-2012, 03:14 AM
Could it be like the transfender bug where it doesn't work if you stay online when the server restarts? (instead of quitting and rejoining)

ML2000
12-11-2012, 06:17 AM
Yeah,same happens to me and my friend.It's Bug...

[HIB]Bimz
12-11-2012, 09:02 AM
Its Happened to me. Maybe Your Connection have Problem or Its Bug. Just Relog its will back to normal

carb0n
12-11-2012, 09:30 AM
Its not only on sacnr guys, ive got this problem on different servers too. maybe an SAMP bug?

Bezz
12-11-2012, 10:39 AM
This happend to me all the time when i was nab, and did not /q before server restart. After i started doing /q it never happend again.

Potassium
12-11-2012, 10:49 PM
Could it be like the transfender bug where it doesn't work if you stay online when the server restarts? (instead of quitting and rejoining)


This happend to me all the time when i was nab, and did not /q before server restart. After i started doing /q it never happend again.

^ Well there's the answer to my question then. So therefore it's not a SACNR bug, you can avoid it happening by quitting and rejoining when the server restarts instead of staying on when it's restarting.

Crazy_Nick
13-11-2012, 05:47 AM
It has nothing to do with restarts. I have logged in before and had an empty house. Happened plenty of times.

aldanone
13-11-2012, 07:48 AM
Yeah it has nothing to do with the restart... it has been happening to me for a while now but kinda have been living with this problem for a while so it would be cool if it gets fixed. If it doesnt it isnt such a big deal as it doesnt happen so often.

Bezz
13-11-2012, 09:37 AM
It has nothing to do with restarts. I have logged in before and had an empty house. Happened plenty of times.


Yeah it has nothing to do with the restart... it has been happening to me for a while now but kinda have been living with this problem for a while so it would be cool if it gets fixed. If it doesnt it isnt such a big deal as it doesnt happen so often.

Well it has only happend to me when i've stayed on the server when it restarts.

Iron_man
14-11-2012, 01:12 PM
yes , i have 2 experienced it many times.
just relog and the problem is solved