PDA

View Full Version : Roca Escalante bank bug



Skully
13-06-2011, 06:42 PM
Date/Time: Yesterday
Description: Someone robbed the bank and i arrested him but instead of saying that i returned money to the bank, it said i returned the money to some other place.
Problem: Should say that it is returned to the bank
How to recreate it: Get someone to successfully rob the bank in LV Roca Escalante and then arrest 'em.
The pictures should clear it up
https://ft1.sacnr.com/ZT/sa-mp-027.png
https://ft1.sacnr.com/ggldl/sa-mp-028.png
/Timestamp shows i arrested him within a minute of when he robbed the bank.

Paul
14-06-2011, 03:05 PM
So the question is, where is that $31750 now ? in Latino Hackers Business ?

Skully
14-06-2011, 06:08 PM
Probably not. I think it's only a text problem and the money should return to the same place.

LucyGaby
16-06-2011, 03:19 AM
i dont understand this pic how u arested him he didnt quit he wasnt near and how he stoled money from latino hackers and bank in same time?:S

haydugjr
16-06-2011, 03:43 AM
http://chzmemebase.files.wordpress.com/2011/05/memes-cant-tell-if-trolling.jpg

Seriously. Can't tell. 8char.

MyRules
16-06-2011, 03:53 AM
i dont understand this pic how u arested him he didnt quit he wasnt near and how he stoled money from latino hackers and bank in same time?:S

He scrolled the chat up to take the screenshots... And the bug is that he stole the money from the bank and then it showed up that it was returned to that biz.

JaGareN
16-06-2011, 06:00 AM
The money went to the biz, not to the bank.

This bug happend to me a few months ago. Someone robbed my biz (150k), I arrested him within one minute, I got back the money into my biz. Later I saw him robbing the Burger shot in Marina (12k), once again I arrested him within 1 minute but the money didn't go back to the burger shot, it was sent to my biz that he robbed before he robbed the store.

cpt.obv
16-06-2011, 06:04 AM
The money went to the biz, not to the bank.

This bug happend to me a few months ago. Someone robbed my biz (150k), I arrested him within one minute, I got back the money into my biz. Later I saw him robbing the Burger shot in Marina (12k), once again I arrested him within 1 minute but the money didn't go back to the burger shot, it was sent to my biz that he robbed before he robbed the store.
Awesome bug! :x

Skully
16-06-2011, 06:31 PM
He scrolled the chat up to take the screenshots... And the bug is that he stole the money from the bank and then it showed up that it was returned to that biz.

Yup. Kinda obvious really.

Awesome bug! :x
lol

Marca
16-06-2011, 08:34 PM
Is this flagged as a bug too?
https://ft1.sacnr.com/a/Zajeta_slika.PNG

There are meny times when these messages get over the screen and you can't see them fully.

redneckvideogamer
17-06-2011, 01:42 AM
Damn hackers have figured out how to get money returned to them, that wasn't theirs to begin with!

Skully
17-06-2011, 03:13 PM
Marca;13129']Is this flagged as a bug too?
https://ft1.sacnr.com/a/Zajeta_slika.PNG

There are meny times when these messages get over the screen and you can't see them fully.

Probably but you can fix this bug by increasing your resolution.

haydugjr
17-06-2011, 05:02 PM
Probably but you can fix this bug by increasing your resolution.

Or doing /pagesize 1? Idk what the default is, just experiment with it.

Skully
17-06-2011, 06:14 PM
Or doing /pagesize 1? Idk what the default is, just experiment with it.

I've been trying to remember that CMD for ages. TY :)

Wind
30-06-2011, 11:17 PM
This happened to me once, I thought I was drugged or sedated by an evil clown. At least I'm not the only drugged one. :)

daan_deurloo
01-07-2011, 09:11 AM
Happened to me to this week. Bad scripting or just a bug. Nah i dont care

Zigg
01-07-2011, 10:11 AM
Damn hackers have figured out how to get money returned to them, that wasn't theirs to begin with!
lol at that ^

Skully
14-09-2011, 02:13 PM
Might as well move this to the "Fixed" section as the bug has been fixed.

JassoDoesIt
30-09-2011, 02:08 AM
this always happens to me it can be any bank

JassoDoesIt
30-09-2011, 02:08 AM
it still happens
Might as well move this to the "Fixed" section as the bug has been fixed.